Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Έγκριση μέτρων κυκλοφοριακής ρύθμισης στην περιοχή Ξεροκαμάρες Σητείας

Με την υπ.αρ. 296/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας εγκρίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Ξεροκαμάρες της πόλης της Σητείας τροποποιώντας την υπ.αρ. 297/2015 απόφαση.
Συγκεκριμένα  με την υπ.αρ. 297/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν οι   κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προέκυψαν από την κυκλοφοριακή μελέτη της περιοχής Ξεροκαμάρες στην πόλη της Σητείας.
Μετά από διαδοχικές συναντήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας με την αρμόδια Δ/νση Τεχνικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κρήτης, προέκυψε η ανάγκη τροποποίησης της παραπάνω απόφασης  ώστε να εφαρμοστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά των σχολικών συγκροτημάτων του Ο.Τ. Γ 265 βάσει του ΦΕΚ 2302/16-9-2013/Β Αρ.ΔΜΕΟ/Ο/3050 και να αναφέρονται στην εν λόγω απόφαση αποκλειστικά οι ρυθμίσεις που θα υλοποιηθούν.
Ενδεικτικά εγκρίνονται μονοδρομήσεις οδών στην εν λόγω περιοχή, εφαρμόζονται ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά του Ο.Τ. Γ265, καθορίζονται για την στάθμευση εκτός οδού χώροι στάθμευσης στην συγκεκριμένη περιοχή, ρυθμίζεται η στάθμευση παρά το κράσπεδο, εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ΑΜΕΑ και τέλος καθορίζεται το κόστος της προμήθειας των ρυθμιστικών πινακίδων μαζί με την αναγκαία δέσμευση της πίστωσης στον προϋπολογισμό του Δήμου Σητείας.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας