Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Προμήθεια εξοπλισμού για το νοσοκομείο Σητείας, αποδίδει η προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας. Η παραγγελία υπεγράφη πριν από λίγες ημέρες και κατετέθη η προκαταβολή του 30%.
Πρόκειται για σημαντικό ιατρικό εξοπλισμό συνολικού κόστους 9.238, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων monitor, κεντρικό σύστημα παρακολούθησης, υπολογιστική μονάδα με DVR, εκτυπωτή δικτύου laser, switch. Ο εξοπλισμός αναμένεται εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου να παραληφθεί από τον Σύλλογο και να προσφερθεί στο Νοσοκομείο Σητείας.
Η προσπάθεια ξεκίνησε στην διάρκεια του καλοκαιριού και χάρις την έντονη δράση του Συλλόγου, αλλά και την θερμή ανταπόκριση του κόσμου, βρίσκεται πλέον σε ένα πολύ καλό σημείο. Έχει συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτούνται για την αγορά του εξοπλισμού. Απομένει ένα ποσό της τάξης των περίπου 1.000 €, που πρέπει να συγκεντρωθεί τις επόμενες ημέρες για να γίνει η πλήρης εξόφληση του μηχανήματος και στην κατεύθυνση αυτή, όπως αναφέρεται, κάθε οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου είναι σημαντική.
Εξάλλου κόσμος αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα στήριξης του Νοσοκομείου Σητείας έχει αγκαλιάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα την προσπάθεια που καταβάλλεται με διάφορους τρόπους. Αλλά και με την παρουσία του στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, όπως έγινε και στην πρόσφατη μουσική εκδήλωση στο «Πολύκεντρο» με τη συννετοχή ντόπιων καλλιτεχνών.

Η εκδήλωση
Ο Πρόεδρος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ. Χριστόφορος Καλαμπόκης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στους μουσικούς που εθελοντικά συμμετείχαν στην συναυλία.
Αλλά και στον κόσμο που ανταποκρίθηκε και ενίσχυσε οικονομικά την όλη προσπάθεια απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μία όμορφη βραδιά, που προγραμματίζεται να επαναληφθεί το επόμενο καλοκαίρι.
«Στο πλαίσιο εξάλλου της γενικότερης δράσης του Συλλόγου», πρόσθεσε ο κ. Καλαμπόκης, «και της συλλογικής προσπάθειας για την στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας, αύριο Παρασκευή στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου προγραμματίζεται ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι Συνεταιρισμών και Ελαιουργείων της περιοχής της Σητείας με στόχο την συζήτηση του τρόπου συνεργασίας και ενίσχυσης του Συλλόγου για την παραγωγή έργου προς όφελος του Νοσοκομείου».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας