Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ήρθαν οι πρώτες νταλίκες με τον εξοπλισμό για την παρουσίαση της νέας Porsche Cayenne

Η Porsche «ψηφίζει» Ελλάδα ,ψηφίζει Κρήτη και Σητεία,και πραγματοποιεί την παγκόσμια παρουσίαση της 3ης γενιάς της Cayenne στη χώρα μας.
Μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής ξεκίνησε να ξετυλίγεται στη Σητεία, αλλά και ευρύτερα στην περιοχή του Νομού Λασιθίου μέσω της φιλοξενίας μίας «διαφορετικής» για τα τοπικά δεδομένα διοργάνωσης. Ο λόγος για την πρώτη παρουσίαση σε παγκόσμιο επίπεδο του νέου μοντέλου της αυτοκινητοβιομηχανίας Porsche.

Η δράση αναμένεται να φιλοξενηθεί στην υποδομή, που προσφάτως δέχτηκε τις «επικρίσεις» του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, αλλά οι διοργανωτές την επέλεξαν ως την πλέον κατάλληλη για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι 2 πρώτες νταλίκες με τον εξοπλισμό της διάσημης εταιρείας είναι στην Σητεία, με τεχνικούς φύλακες και βοηθητικό προσωπικό, να βρίσκονται στο χώρο του πλανητάριου και να δουλεύουν πυρετωδώς.
Να αναφέρουμε ότι στο αεροδρόμιο της Σητείας θα φτάνουν τμηματικά περίπου στα 10 αεροπλάνα με δημοσιογράφούς οι οποίοι θα καλύψουν την παρουσίαση.
Την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου θα προσγειωθεί το πρώτο αεροπλάνο απο το Μόναχο και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο SITIA BEACK.
300 συνολικά- δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, θα καταφθάσουν για να καλύψουν το γεγονός αλλά και να οδηγήσουν το νέο μοντέλο στην περιοχή της Σητείας και του Νομού Λασιθίου.
Η περιοχή θα αναδειχθεί ιδιαίτερα και βέβαια θα αυξηθεί και ο αριθμός των επιβατών στο αεροδρόμιο της Σητείας.
Μπορεί οι 20.000 επισκέπτες κατά τον κ. Σπίρτζη να φαντάζουν λίγοι, ωστόσο σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία -τα οποία ενδεχομένως να «ενισχυθούν το επόμενο διάστημα» λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος- το αεροδρόμιο της Σητείας έρχεται τρίτο στην χώρα ως προς την ποσοστιαία αύξηση της επιβατικής κίνησης στα περιφερειακά αεροδρόμια.
Εδώ να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Porsche επιλέγει την Ελλάδα, καθώς και η προηγούμενη γενιά του μοντέλου είχε παρουσιαστεί στη Χαλκιδική.
Η Cayenne 3ης γενιάς έρχεται με μακρύτερο αμάξωμα 4.918 χλστ. (+63 χλστ.), αλλά και χαμηλότερο συνολικό ύψος (-9 χλστ.). Η σχεδίασή της δείχνει σαν μια εξέλιξη αυτής της τωρινής, έχοντας ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και νέα πίσω φώτα που θυμίζουν αυτά της Panamera Sport Turismo.
Το εσωτερικό προβάλει έντονα τον πολυτελή και hi-tech χαρακτήρα του αυτοκινήτου, εκεί όπου ξεχωρίζει η πολύ μεγάλη, 12,3 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, οι νέες οθόνες στον πίνακα οργάνων και το πάνελ με ψηφιακές ενδείξεις γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων.
Οι χώροι αναμένονται και πάλι γενναιόδωροι, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει αυξηθεί κατά 100 λίτρα σε σχέση με πριν, αγγίζοντας πλέον τα 770 λίτρα χωρητικότητας.

Πηγή : cna.gr

Συνολικες προβολες σελιδας