Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Αυτός είναι ο δράστης του άτυχου καρδιολόγου…. (photos)

5
Η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου είχε εγκρίνει το σχέδιο δολοφονίας – Ενημέρωσε τον εραστή της για το δρομολόγιο του γιατρού και ο Βούλγαρος του έστησε καρτέρι – Πώς η Αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς υπόθεσης

Το δώρο που επιφύλασσε ανήμερα των γενεθλίων του, η σύζυγος του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ήταν ο θάνατος. Όχι από το ίδιο της το χέρι αλλά από εκείνο του εραστή της, που είχε στήσει ενέδρα στον άτυχο γιατρό εκτελώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα λίγα μέτρα πριν φτάσει στο χωριό που πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο για να δει τους ασθενείς του.
Το σατανικό ζευγάρι «έσπασε» μετά από την πολύωρη ανάκρισή του, αποκαλύπτοντας πως ο παράφορος έρωτάς τους ήταν εκείνος που τους οδήγησε ώστε ο Βούλγαρος εραστής να σκοτώσει τον σύζυγο της ερωμένης του.
ImageHandlerΟ δράστης, αστυνομικός στο επάγγελμα στη γειτονική χώρα, χωρισμένος με ένα παιδί, διατηρούσε αρκετά χρόνια ερωτική σχέση με την επίσης βουλγαρικής καταγωγής σύζυγο του άτυχου καρδιολόγου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ταξίδεψε στην Κρήτη με μοναδικό σκοπό να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του καρδιολόγου, ώστε στη συνέχεια μαζί με την ερωμένη του να ζήσουν μαζί απολαμβάνοντας και την περιουσία του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.
O 37χρονος Βούλγαρος εκτελεστής

Ο 37χρονος δολοφόνος γνώριζε το δρομολόγιο του γιατρού προς το χωριό Μακρύ Γυαλό εκεί που είχε ιατρείο και πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο. Σε ένα σημείο του δρόμου είχε στήσει την ενέδρα του. Πρώτα πυροβόλησε το αυτοκίνητο του 62χρονου ο οποίος ένιωσε το ισχυρό τράνταγμα του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και χτύπησε στο κεφάλι. Προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, ο δολοφόνος έστρεψε το όπλο του εναντίον του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και μια στο κεφάλι, που ήταν και η μοιραία.
Ο άτυχος γιατρός, η δολοφονία του οποίου προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία ολόκληρης της Κρήτης, βρέθηκε νεκρός δίπλα από το αυτοκίνητό του, το πρωί του Σαββάτου , στο δρόμο Σητείας -Μακρύ Γιαλού.
Το σώμα αλλά και το αυτοκίνητο του άτυχου 62χρονου , ήταν γαζωμένα από σφαίρες καραμπίνας , τις οποίες” άδειασε” ο δράστης. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής , ο οποίος είδε τον δράστη να πετάει το όπλο του εγκλήματος και να φεύγει από το σημείο με ένα επιβατικό αυτοκίνητο άσπρου χρώματος.
6
Πώς εξιχνιάστηκε το στυγερό έγκλημα
Αρχικά ο δράστης τηρούσε σκληρή στάση. Τα αποτυπώματά του δεν βρέθηκαν πάνω στο όπλο διότι είχε φροντίσει και φορούσε γάντια.Υπό το φόβο της σύλληψις του πετούσε ένα ένα τα ρούχα του μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο και να τραπεί σε φυγή. Παράλληλα, φέρεται να αναγνωρίστηκε ο σωματότυπός του, από έναν 73χρονο που τον είδε ενώ παρίστανε τον κυνηγό όσο περίμενε το θύμα του, για να μην δίνει στόχο. Αυτά τα στοιχεία έκαναν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είχαν στα χέρια τους, το σωστό άτομο και τελικά δικαιώθηκαν. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονταν την υπόθεση πίστευαν ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν ερωτικό .
Οι παράνομοι εραστές που κατηγορούνται για την δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, η 38χρονη Βουλγάρα συνελήφθη καθώς αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται στην δολοφονία του 62χρονου συζύγου της και κατηγορείται ως άμεση συνεργός. Το ρόλο της είχε αποκαλύψει ο 37χρονος συνεργός της, όταν «έσπασε» και ομολόγησε ότι αυτός είχε πυροβολήσει τον άτυχο καρδιολόγο μέσα στο αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Σητείας – Ιεράπετρας.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στο Α.Τ Σητείας και Ιεράπετρας και στην υποδιεύθυνση  Λασιθίου

Πηγή : Style 100fm

Η 38χρονη Βουλγάρα, σύζυγος του γιατρού
1
2
3
Ο δράστης με την στολή της αστυνομίας στην χώρα του
4

 
Διαβάστε Ακόμα

Συνολικες προβολες σελιδας