Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Οργάνωση σεμιναρίων από τον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη σε δηλώσεις της στην ΑΝΑΤΟΛΗ αναφέρθηκε στην τρέχουσα δραστηριότητα
του Εμπορικού Συλλόγου η οποία αφορά την διοργάνωση σεμιναρίων σε συνεργασία με τον κ. Αλέξανδρο Ελευθεριάδη τα οποία θα ξεκινήσουν σύντομα. Πρόκειται για την υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων στο πλαίσιο του προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων Λ.Α.Ε.Κ 1-30. Αφορούν μεταξύ άλλων την Δυναμική του E-Marketing και Social Media, την Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εστίασης, υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων, ανάπτυξη κώδικα συμπεριφοράς πελατο-κεντρικής φιλοσοφίας και δεξιοτήτων πωλήσεων, Πώλησης Marketing – διαχείριση στρες στον χώρο εργασίας – διαχείριση παραπόνων και αντιρρήσεων, Εργαλεία και πρακτικές εφαρμογές Office 2010, Υγεία και ασφάλεια εργαζομένων – πρώτες βοήθειες – Επαγγελματική Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική, Ρωσική ορολογία.
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους, αλλά και τις επιχειρήσεις μας ενώ ταυτόχρονα με την συγκεκριμένη δράση υποστηρίζουμε και έναν ντόπιο επιχειρηματία. Μετά από μεσολάβηση μας, θα υπάρξει ακολούθως και συνεργασία με το ΚΕΚ ΠΛΟΗΓΟΣ και μέσω του ΟΑΣ θα υλοποιηθούν και άλλα σεμινάρια. Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας είναι ένας ενεργός σύλλογος. Ασχολείται όχι μόνο με θεσμικά θέματα, με προβλήματα του κλάδου και των συναδέλφων αλλά και με άλλα που αφορούν τους εργαζόμενους όπως η προαναφερθείσα δράση. Πέραν τούτου ως Σύλλογος δίνουμε το παρόν στα κοινά, εκφράζουμε άποψη, είμαστε αρωγοί και διεκδικούμε για θέματα που αφορούν τον τόπο μας όπως πρόσφατα κάναμε συνυπογράφοντας την επιστολή διαμαρτυρίας με άλλους φορείς – συνολικά 58 – για τον ΒΟΑΚ. Ο ρόλος ενός Συλλόγου, είναι σημαντικός. Γι’ αυτό και θεωρούμε ότι είναι θετικό να πλαισιώνεται από όσο γίνεται περισσότερα μέλη για να ισχυροποιείται αλλά και γιατί, το κάθε μέλος έχει όφελος από την συμμετοχή του, λαμβάνει συνεχή ενημέρωση και στήριξη κάτι που είναι σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε», ανέφερε η κ. Νικητάκη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας