Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Πρεμιέρα με το Δεξί για την ΝΙΚΗ Σητείας (ΒΙΝΤΕΟ)

hqdefaultΑΣΙ -ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ 0-1
Ο αγώνας ήταν δυνατός όπως άλλωστε ταιριάζει σε ένα ντέρμπι με σκληρά μαρκαρίσματα και πολλά φάουλ.

Η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ανέβασε στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου με λίγη τύχη στο 15΄μπορούσε να πάρει προβάδισμα  στο σκόρ όμως η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι στην κεφαλιά του πολύ καλού  Βερναρδάκη χτυπώντας στο αριστερό κάθετο  δοκάρι της ομάδας του ΑΣΙ.
Για να φτάσουμε στην φάση του πέναλτι στο 31΄ με τον τερματοφύλακα της ΝΙΚΗΣ Ταγκαλίδη να απογειώνετε κυριολεκτικά  στην δεξιά γωνία διατηρώντας το 0-0.
Στο 44΄ και πάλι η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ πέρασε μπροστά ,ο Κακουλάκης προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα βλέποντας την έξοδο του.Στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας και τον αέρα σύμμαχο στάθηκε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο,Ο Καφεσάκης στο 50΄ ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΑΣΙ σε μια δύσκολη επέμβαση.
Στο  55΄ ο Ασημακόπουλος ένας από τους διακριθέντες του αγώνα αφού πέρασε τρεις παίχτες σούταρε με την μπάλα να φεύγει από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 60΄ αλλαγή για την ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ στην θέση του Κακουλάκη ο Πέτρος Φραγκιαδάκης. Για να φτάσουμε στην φάση του γκόλ όπου ο Δασκαλάκης Μ. σχεδόν από την σέντρα του γηπέδου και πλάγια στα 45 περίπου μέτρα με ένα δυνατό σούτ από αυτά που βλέπουμε στα μεγάλα σαλόνια, η μπάλα καρφώθηκε κυριολεκτικά στο γάμα της αντίπαλης ομάδας γράφοντας έτσι  το 0-1 για την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ.
Στο 80΄ λεπτό αλλαγή  ο Δασκαλάκης Γιώργος παίρνει την θέση του Καφεσάκη ένας από τους διακριθέντες και αυτός του αγώνα.
Στο 82΄ο Γιωργανάκης στην θέση του Τζωρτζάκη έτσι φτάσαμε στο 94΄ με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ.Κουτσελάκη να βρίσκει την ΝΙΚΗ  ΣΗΤΕΙΑΣ νικήτρια  κάνοντας πρεμιέρα με το δεξί.
Δείτε στιγμιότυπα  από τον αγώνα, το πέναλτι του ΑΣΙ ,το γκόλ της ΝΙΚΗΣ και της δηλώσεις του κ.Πασχαλάκη.



Τα αποτελέσματα στην 1η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας Λασιθίου
ΑΟ Σκοπής-ΑΟΣΚ 0-2
ΑΟ Κριτσάς-ΑΕ Νεάπολης 1-4
ΑΣΙ-Νίκη Σητείας 0-1
AO Bραχασίου-ΑΟ Ελούντας 2-2
ΠAO Kρούστα-AOAN 0-2
Aναγέννηση-Nέοι ΟΦΙ 2-1

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας