Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ιδανική ... και για ναυταθλητισμό η παραλία του Κουρεμένου (Video)


Φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Slalom 2017, σε ένα 3ήμερο γεμάτο αγώνες windsurf
Τη δυνατότητα ανάπτυξης του Τουρισμού της Κρήτης και προς άλλες κατευθύνσεις μας δίνει η Φύση που, πολύ γενναιόδωρα, προίκισε το νησί. Η παραλία του Κουρεμένου Σητείας εκτός από απαράμιλλης ομορφιάς συγκεντρώνει και όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν ιδανική για ναυταθλητισμό.

Κι αυτό αποδείχθηκε με τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Slalom 2017, σε ένα 3ήμερο γεμάτο αγώνες windsurf, παρουσία των καλύτερων windsurfers της Ελλάδας, οι οποίοι αναμετρήθηκαν στις κατηγορίες Slalom και Freeride!
Το windsurf είναι ένα άθλημα που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και εντυπωσιακό θέαμα, όχι μόνο στους αθλητές, αλλά και στο κοινό που έχει την τύχη να παρακολουθεί κάποιον αγώνα.
Ανάμεσα στις κατηγορίες που χωρίζεται το windsurfing, εντάσσεται και η κατηγορία Slalom (αγωνιστική κατηγορία) όπου οι αθλητές στοχεύουν σε μεγάλες ταχύτητες και στροφές σε οριοθετημένο στίβο. Εκτός από την αγωνιστική κατηγορία όμως, όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με το windsurf, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος και να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στην κατηγορία Freeride, κατά την διάρκεια του αγωνιστικού 3ημέρου.

Πηγή: Creta live
Βίντεο: Mitato Films

Συνολικες προβολες σελιδας