Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Αυξημένες οι ανάγκες αίματος τώρα το καλοκαίρι

Άξια αναφοράς ήταν και χθες η ανταπόκριση στην αιμοδοσία, που οργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Παρά το γεγονός ότι επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες και η ζέστη ήταν έντονη, οι εθελοντές όχι μόνο προσήλθαν, αλλά και περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους, για να προσφέρουν αίμα και να βοηθήσουν συνανθρώπους του.
Η συνεργασία του Τμήματος, των εθελοντών του Νοσηλευτριών και Σαμαρειτών, των υπευθύνων της Κινητής Μονάδας του Ηρακλείου και του κόσμου, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 55 -πολύ ικανοποιητικός υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες αριθμός, φιάλες αίματος για το Περιφερειακό Τμήμα, αλλά και άλλους συλλόγους.
Θερμές ευχαριστίες απεύθυνε προς όλους ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος.
Πρόσθεσε ότι οι ανάγκες αυτήν την περίοδο είναι πολύ αυξημένες. Στην διάρκεια του καλοκαιριού, μέσα στο τελευταίο δίμηνο μόνο από την πλευρά του ΕΕΣ Σητείας έχουν προσφερθεί περισσότερες από 40 φιάλες αίματος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας