Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Βρέθηκε χορηγός, για να τα…«βρει» ξανά η Νίκη με Σπυριδάκη

Οικονομικό ήταν το εμπόδιο που έφερε το «διαζύγιο» λίγων ημερών ανάμεσα σε Νίκη και Μανόλη Σπυριδάκη όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα της Σητείας, όμως αυτό ξεπεράστηκε και ο κ. Σπυριδάκης θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το ΔΣ του ΑΟ Νίκη Σητείας, ανακοινώνει ότι βρέθηκε χορηγός ώστε να καλύψει την οικονομική διάφορα που υπήρχε με τον προπονητή της ομάδας μας, Μανώλη Σπυριδάκη. Ως εκ τούτου, το προπονητικό team θα είναι το ίδιο και φέτος, καθώς και ο στόχος της ομάδας μας, ο όποιος δεν είναι άλλος από την κορυφή, σε οποία διοργάνωση και εάν συμμετέχει και το έχει αποδείξει η πορεία της τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας όλο και πιο κοντά στο να τους πραγματοποιήσει. Να επισημάνουμε ότι παρά τους ψιθύρους που ακούγονται, δεν υπήρχε καμία άλλη διάφορα πέραν της οικονομικής με τον προπονητή και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα με την ανανέωση τελικά της συνεργασίας μας, τώρα που βρέθηκε ο χορηγός. Να πούμε για άλλη μια φορά ότι λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και της πόλης μας, βάζοντας πάντα από κάτω το εγώ μας και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις θα το αναγνωρίσουν.
Περιμένουμε την στήριξη σας λοιπόν τη φετινή χρονιά, για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και να φέρουμε στην πόλη μας αυτό που της αξίζει
».

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας