Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

«Καλοκαιρινά Παιχνίδια» στη Σητεία

«ΑΜΠΡΑ… ΚΟΛΥΜΠΑ» ήταν ο τίτλος των όγδοων Καλοκαιρινών Παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στην Σητεία δημιουργώντας μία άκρως παιχνιδιάρικη, ζωντανή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στην παραλία της Σητείας αλλά και στο παραλιακό μέτωπο που έσφυζε από ζωή!


Πρόκειται βέβαια για την θεσμοθετημένη πλέον διοργάνωση στο πλαίσιο του «Κρυμμένου Θησαυρού». Το επόμενο θα είναι το δέκατο επετειακό παιχνίδι με διοργανώτρια ομάδα τους «Ανεκτίμητους Στιμαδόρους» οι οποίοι έδωσαν το στίγμα τους με πολύ καλά αποτελέσματα διοργανώνοντας την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία τα καλοκαιρινά παιχνίδια 2017.
Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν 29 και περισσότεροι από 500 ήταν παίχτες, διαφόρων ηλικιών, οι οποίοι έδειχναν να διασκεδάζουν ιδιαίτερα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και σύμφωνα με τα σχόλια των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια αλλά και στο τέλος των παιχνιδιών. Ο κύριος στόχος εξάλλου της διοργανώτριας ομάδας ήταν ακριβώς αυτός όπως ανέφερε ο αρχηγός αυτής κ. Γιάννης Τουλουπάκης: να περάσουν όλοι καλά, να διασκεδάσουν, να χαρούν το παιχνίδι.
Για το λόγο αυτό απαιτήθηκε προετοιμασία μεγάλου χρονικού διαστήματος από τους διοργανωτές ώστε να «δημιουργηθούν» ευφάνταστα παιχνίδια στην λογική όμως της απόλαυσης και της συμμετοχής και ατόμων μικρών ηλικιών με ασφάλεια – και την συνοδεία γονιών – αλλά και αρκετά μεγαλύτερων που δεν έχουν και τις άπειρες δυνατότητες ή την καλύτερη φυσική κατάσταση! Επίσης δόθηκε έμφαση στην καλύτερη το δυνατό οργάνωση ώστε να μην «χάνεται» χρόνος και να είναι «ζεστοί» συνεχώς οι παίχτες.
Όπως αποδείχθηκε ο στόχος επετεύχθη αφού η παραλία της Σητείας έμοιαζε με μία μεγάλη παιδική χαρά για αρκετές ώρες, από τις 3 περίπου το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ όταν με έναν εντυπωσιακό τρόπο και πυροτεχνήματα αναδείχθηκε η νικήτρια ομάδα των φετινών παιχνιδιών, οι «ΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας