Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας κ. Κύριλλο

Την Τρίτη 8 Αυγούστου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην πόλη της Σητείας αντιπροσωπεία του Ναυτικού Ομίλου Σητείας, πρωταθλήτριας Ελλάδος στο ομαδικό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό.

Οι εκπρόσωποι του σωματείου ενημέρωσαν  τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τις δράσεις και τους σκοπούς του σωματείου, τον ευχαρίστησαν θερμά για την οικονομική ενίσχυση και τη συνολική στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, προκειμένου οι αθλητές του Ν.Ο. Σητείας να μπορέσουν να μεταβούν στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις.
Όπως ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο,  οι αθλητές του συλλόγου θα ενσωματωθούν με τα άλλα μέλη της Εθνικής Ομάδας και θα αποτελέσουν την ελληνική αποστολή στους παραπάνω αγώνες.
Ειδικότερα, στο παραπάνω Πανευρωπαϊκό πρωταθλημα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας θα λάβουν μέρος οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σητείας Βουτηράκης Κωνσταντίνος (πρωταθλητής Ελλάδος) και Αγγελάκης Μιχαήλ (πρωταθλητής Κρητης και 4ος πανελληνιονίκης). Ακόμα, με την ομάδα του Ν.Ο. Σητείας στους πανευρωπαϊκούς αγώνες θα συμμετάσχουν οι Κανάκης Ελευθέριος (2ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα), Μαγούλης Ιωάννης, Κοντοπόδης Εμμανουήλ, Νικητάκης Νικόλαος και Αγγελάκης Εμμανουήλ (Αρχηγός του συνόλου της ελληνικής αποστολής ως υπεύθυνος τομέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας και Αρχηγός Ν.Ο.Σ.), ενώ την αποστολή θα ακολουθήσει και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας κ. Κυριάκος Παπαϊωάννου.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, αφού σημείωσε ότι η Εκκλησία αγκαλιάζει την αθλούμενη νεολαία, καθώς ο αθλητισμός καλλιεργεί τον χαρακτήρα, αναπτύσσει τις δεξιότητες των νέων και μεταδίδει το αγωνιστικό φρόνημα βοηθώντας στην ψυχοσωματική ισορροπία του ανθρώπου, ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες αθλητές του Ν.Ο. Σητείας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λισαβόνας.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας