Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

«Γουρούνι στο σακί» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει το έργο του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί», στον Άγιο Νικόλαο την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 21.30 στην πλάζ του ΕΟΤ και στη Σητεία την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 21.30 στο Άλσος Χλουβεράκη.


Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, οι οποίοι χωρίς να το καταλάβουν παγιδεύονται σε παράλογες καταστάσεις. Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που συνέθεσε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει παρασύρεται από μια σειρά αναπάντεχων συμπτώσεων. Σιγά-σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πρόκειται για μια κωμωδία που συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο τη λογική και το παράλογο, οδηγώντας καθημερινούς ανθρώπους στα άκρα.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη
Σκηνοθεσία-διασκευή-μουσική επιμέλεια: Γιάννης Καραχισαρίδης
Σκηνικά-φωτισμοί: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια: Βάλια Μαργαρίτη
Βοηθός σκηνοθέτη: Έλια Βεργανελάκη
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Πιατάς, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Γεωργιάδου, Δήμητρα Σιγάλα, Γιάννης Δρακόπουλος, Βασίλης Πουλάκος
Χορηγοί: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΝΕΚ LINES – SYN.KA
Τιμή εισιτηρίου: 15 € και 12 € (μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι ΟΑΕΔ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ 67%)
Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr
Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.
Στη Σητεία προπώληση 12€ (ΚΑΦΕ ΕΝ ΠΛΩ)

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας