Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Εκλογές στον Πολιτιστικό και Προοδευτικό Σύλλογο Σκλάβων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Προοδευτικού Συλλόγου Σκλάβων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εγκάρδια όλους όσοι προσέφεραν ανιδιοτελώς, είτε μέσω χορηγιών είτε με προσωπική εργασία, για την αναβίωση και του φετινού πανηγυριού της Αγίας Μαρίνας.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή του μικρού μας χωριού, δίνοντας χαρά τόσο στους ελάχιστους εναπομείναντες κατοίκους του, όσο και στα μέλη του Συλλόγου μας που προσπαθούν άοκνα για την ανάδειξη του πολιτισμού και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου μας.
Η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση
Τέλος, ως προβλέπεται από το καταστατικό μας (άρθρο 10 και άρθρο 21) μετά και την ολοκλήρωση της τριετούς θητείας του παρόντος Δ.Σ., συγκαλείται Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών, η οποία θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου, στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του χωριού.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:
– Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2016-2017
– Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2016
– Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2016
– Κατάθεση υποψηφιοτήτων οικονομικά ταχτοποιημένων μελών για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Σε περίπτωση έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας των μελών της Γ.Σ., η ημερομηνία μετατίθεται την Κυριακή 6 Αυγούστου την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Αικατερίνη Μαυρομματάκη

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας