Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Ενημέρωση για την νομοθεσία που αναφέρεται στην προστασία και την καλή μεταχείριση των ζωών  
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σητείας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων φορέων και πολιτών περι της εφαρμογής των νόμων 4039/2012 και 4235/2014, αφού μετά από παράπονα μελών μας για τον τρόπο εφαρμογής του νόμου,
υπάρχει η αίσθηση ότι δημιουργείτε ένταση ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες, ίσως από άγνοια ή παραπληροφόρηση. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε την πραγματοποίηση ενημερωτικής σύσκεψης την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, προκειμένου να συμβάλλουμε στην ενημέρωση και να αποφευχθούν ενέργειες που διχάζουν και δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις πολιτών και φορέων με τους αρμοδίους για την εφαρμογή του νόμου.
Είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό ότι η όποια ακραία εφαρμογή του νόμου δημιουργεί αίσθηση αδικίας λαμβάνοντας υπόψη και την τεράστια οικονομική κρίση που έχει ανατρέψει την επαγγελματική και οικονομική κατάσταση των πολιτών.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 στις 7:30 Μ.Μ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                                     ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συνολικες προβολες σελιδας