Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Το 5ο Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων διεξήχθη στη Σητεία


Όταν οι νέοι άνθρωποι δημιουργούν, τότε συνήθως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Όπως και την Κυριακή το βράδυ στη Σητεία, με την πραγματοποίηση του 5ου Καλοκαιρινού «Rock Fest», που πλέον έχει θεσμοθετηθεί και λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι στα πλαίσια των «Κορναρείων».

Το 5ο Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων διεξήχθη φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία, με τις περισσότερες έως τώρα συμμετοχές και εξαιρετικές μουσικές και μουσικούς επί σκηνής. Το κέντρο της πόλης πλημμύρισε με μελωδίες, rock ήχους και θαυμάσιες φωνές νέων ανθρώπων, στην πλειοψηφία μαθητών Λυκείου, αλλά και Γυμνασίου, αφού για πρώτη φορά φέτος συμμετείχαν και νέα συγκροτήματα.
Περίπου 35 παιδιά πρωταγωνίστησαν και παρουσίασαν τις μουσικές και τα τραγούδια τους αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και μεταδίδοντας την αγάπη τους για την μουσική, ίσως την πιο αληθινή έκφραση επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων ανά τον κόσμο.
«Κοινό σημείο όλων των παιδιών», ανέφερε και ο Μάριος Μαμούτης, ένα νέο παιδί, μαθητής Λυκείου και μέλος του συγκροτήματος «Destination Zero», «είναι η μουσική. Λατρεύουμε τη μουσική. Είναι κάτι που κάνουμε με πολλή αγάπη. Αν το αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι, το κρίνει το κοινό. Αλλά πράγματι η μουσική ενώνει τον κόσμο. Είναι μία κοινή γλώσσα».
Και όπως φάνηκε το πολυπληθές κοινό, που παρακολούθησε το 5ο Rock Fest της Σητείας, απόλαυσε την βραδιά και επιβράβευσε όλους τους συμμετέχοντες με θερμό χειροκρότημα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας