Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Αν δεν είχα επιλέξει το Νοσοκομείο Σητείας μπορεί και να μην ήμουν μαζί σας!! …..

Δημοσιεύουμε αυτούσιο το μήνυμα που λάβαμε στο Sitia News από αναγνώστρια 

Το Νοσοκομείο Σητείας σώζει ζωές …….

Την Πέμπτη 08 Ιουνίου σε μια εξέταση ρουτίνας με τον καρδιολόγο Κ. Σαριδάκη , σχεδόν 3 εβδομάδες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία τοκετού, βρέθηκα να έχω υψηλή πίεση η οποία ανέβαινε συνεχώς και σε συνδυασμό με τον σακχαρώδη διαβήτη, η κατάσταση χωρίς να το έχω προσωπικά συνειδητοποιήσει ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. Κάθε λεπτό μετρούσε αντίστροφα ….για την ζωή την δική μου και του μωρού ….

Τότε στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και με προτροπή του Κου Σαρίδη μπήκαμε αμέσως για χειρουργική επέμβαση……. Ολο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με επαγγελματισμό, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα .
Η κατάσταση του παιδιού μετά την γέννα ήταν κρίσιμη για την ζωή του αλλά ευτυχώς για μας υπήρχε ασθενοφόρο σε αναμονή. Πρέπει να πω ότι η διακομιδή έγινε απίστευτα γρήγορα και ευχαριστώ τα παιδιά του ΕΚΑΒ για αυτό .
Ευχαριστώ τον θεό που πήραμε την απόφαση να γεννήσουμε Σητεία ……
Αν δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο …..αν οι γιατροί του Νοσοκομείου μας αρνούνταν για οποιονδήποτε λόγο να αντιμετωπίσουν το περιστατικό....Αν ο κ Σαρίδης δεν ήξερε το ιστορικό μου προκειμένου να προβεί σε άμεσες ενέργειες που έσωσαν τις ζωές μας ......αν έπρεπε να μεταβούμε στον Άγιο Νικόλαο για την γέννα.....αν …αν …αν …..δεν θα ήμασταν πλέον μαζί !
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γυναικολόγους Κους Σαρίδη , Ανυφαντάκη ,Καραβυράκη ,τον παιδίατρο κ. Κατσαράκη τις αναισθησιολόγους Κες Λάππα , Κ. Ατζαράκη Κ Λουτσέτη και την ειδικευόμενη κα Μουδατσάκη , την Μαία Κα Κύρπα και όλο το χειρουργικό μαιευτικό νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας .
Ένα μήνυμα ζωής από την σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου μας.
Γι ' αυτό παροτρύνουμε όλους τους Σητειακούς ,και όχι μόνο, να αγκαλιάσουν το Νοσοκομείο και να το βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.
Η βοήθεια όλων μας ,θα κάνει την κατάσταση καλύτερη.


Παξιμαδάκη Δέσποινα - Φουντουλάκης Γιάννης και η μπεμπούλα μας

https://www.facebook.com/SitiaNea/

Συνολικες προβολες σελιδας