Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ε.Κουκιαδάκης: Με τη δακοκτονία πρέπει να τελειώνουμε- ηχητ

ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΨεκασμόςΕπείγουσα επιστολή του αντιπερειφεριάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τον κίνδυνο να μην υλοποιηθεί στην Κρήτη το πρόγραμμα δακοκτονίας του 2017.

Στην επιστολή που κοινοποιείται και στον πρωθυπουργό αναφέρεται ότι η υπαιτιότητα δεν ανήκει στην Περιφέρεια καθώς παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στη διαδικασία προμήθειας των υλικών δακοκτονίας που διενεργεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και  δεν έχει ψηφιστεί η αναγκαία νομοθετική ρύθμιση που ίσχυσε τα έτη 2015 και 2016 και έδινε τη δυνατότητα στις Περιφέρειες να προχωρούν νομίμως στην υλοποίηση των αναγκαίων ψεκασμών με τους εργολάβους που έχουν ανακηρυχθεί προσωρινοί ανάδοχοι.
https://www.facebook.com/SitiaNea/
''Αυτή την εβδομάδα πρέπει να ολοκληρωθεί το θέμα καθώς διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα'' λέει στο Ράδιο 9,84 ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης.
Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια
Αναφορικά με τους ψεκασμούς για την καταπολέμηση των πληθυσμών των κουνουπιών αύριο Τρίτη θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η σχετική δημοπρασία για να δοθεί η έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι ψεκασμοί σύμφωνα με τον ίδιο.
Σε απόγνωση εκατοντάδες πολίτες καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την αύξηση του πληθυσμού των κουνουπιών.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας