Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

1η συνάντηση με την Π. Πετράκη είχε το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Σητείας (Video)


Το Σάββατο 03/06/17 το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Σητείας είχε την 1η του συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, στα πλαίσια μιας σειράς επαφών που θα πραγματοποιήσει με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Συζητήθηκαν θέματα που από χρόνια απαιτούν άμεση λύση κι έχουν παραγκωνισθεί, όπως το κτιριακό πρόβλημα του ΕΠΑΛ Σητείας, αλλά και τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων και ελλέιψεων και των υπολοίπων σχολείων Α βάθμιας και Ββάθμιας της επαρχίας μας. Από την πλευρά της Ένωσης η πρόεδρος κα Τσούκη τόνισε την ανάγκη για άμεση επικοινωνία και ουσιαστική συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα Λασιθίου για θέματα παιδείας, κάτι που βρήκε απολύτως σύμφωνη την αντιπεριφερειάρχη κυρία Πετράκη. Στη συζήτηση παρόντες εκτός το ΔΣ ήταν και οι τρεις εκπρόσωποι της Ένωσης στην Ομοσπονδία Γονέων Κρήτης.
Επισημάνθηκε πως ο χαρακτήρας και η λειτουργία της Ένωσης δεν είναι ανάλογος με μια εθελοντική ομάδα αλλά ως θεσμικό όργανο έχει μια σημαίνουσα θέση ώστε μέσα από κοινές δράσεις και συγχρονισμένο βηματισμό να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για την επίλυση των σοβαρών θεμάτων των σχολείων της επαρχίας Σητείας.
Η κυρία Πετράκη δεσμεύτηκε για την άμεση ανταπόκρισή της όποτε κλιθεί από την Ένωση για να ευοδωθούν αποτελεσματικά οι προσπάθειές της. ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Πηγή : studioVai


Συνολικες προβολες σελιδας