Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

"Φυγαδεύτηκε" ο υπουργός, αγρότες πετούσαν ντομάτες (Video)

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΣΣΑΡΑ ΑΡΑΧΝΗ
Μετά τις περίπου 2 ώρες «ομηρίας», με τους αγρότες να τον περιμένουν στο κτήριο της Βιολογικής Αναπτυξιακής Μεσσαράς στο Τυμπάκι, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνης «φυγαδεύτηκε» από το χωριό και στη συνέχεια αποχώρησε από την πλευρά του χωριού Λαγολιού για να μην γίνει αντιληπτός .

Προηγήθηκαν στιγμές έντασης με τους αγρότες να πετούν ντομάτες στο κτίριο όπου βρισκόταν ο υπουργός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να φρουρούν το σημείο.
Οι αγρότες ήταν συγκεντρωμένοι στο κέντρο του Τυμπακίου και περίμεναν τον υπουργό. Η αστυνομία για να αποφύγει την ένταση συνόδευσε τον υπουργό στο κτήριο όπου επρόκειτο να συναντηθεί με τοπικούς φορείς.

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)
(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

Οι αγρότες μόλις αντιλήφθηκαν τη μετακίνηση του υπουργού πήγαν έξω από το κτήριο, έστησαν πρόχειρα οδοφράγματα, πέταξαν ντομάτες και αποδοκίμασαν έντονα και κατηγορηματικά τις ενέργειες της κυβέρνησης στα θέματα των αγροτών.

Σε ιδιότυπη "πολιορκία" ο Τσιρώνης
Ο υπουργός από την πλευρά του δέχτηκε αντιπροσωπεία των αγροτών στο κτήριο της Βιολογικής Αναπτυξιακής Μεσσαράς, με τους οποίους πραγματοποίησε σύσκεψη για να ακούσει τα προβλήματα τους.
Αμέσως μετά τη σύσκεψη οι αγρότες απέκλεισαν την είσοδο του κτηρίου με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη ακόμη και η έξοδος του υπουργού.
(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)
(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)
(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

Χωρίς να ολοκληρώσει την επίσκεψή του έφυγε ο Υπουργός
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έφυγε από το Τυμπάκι χωρίς να έχει καταφέρει να ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην περιοχή, ενώ μάλιστα ακύρωσε και την επίσκεψή του στον Κουσέ.
Ακολουθεί η συνάντηση του Υπουργού με βιοκαλλιεργητές, αγρότες και φορείς.

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)
(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας