Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Οι Δανοί επισκέπτες επιλέγουν για φέτος τη Σητεία!

tourismos-shteia-exoΜε ιδιαίτερα θετικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό ολοκληρώθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση «Ferie for Alle», που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2017 στo Herning της Δανίας.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, την οποία επισκέφθηκαν συνολικά σχεδόν 60.000 άτομα, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας κ. Παύλος Μούρμας είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των σημαντικότερων Τ.Οs και ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας, καθώς και με δημοσιογράφους του τουριστικού Τύπου, με στόχο τόσο την προώθηση κοινών δράσεων για την προβολή της Ελλάδας και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει, όσο και τη διοργάνωση Press Trips στη χώρα μας.
Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφθούν και φέτος την Ελλάδα, καθώς κατά το 2017 οι Δανοί Τ.Οs έχουν εντάξει στα προγράμματά τους νέους ελληνικούς προορισμούς, όπως τη Σητεία και το Μεγανήσι Λευκάδας.
Σημειώνεται, τέλος, ότι στην Έκθεση συμμετείχαν 1.177 εκθέτες, ενώ στο ελληνικό περίπτερο συνεκθέτες ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, που συμμετείχε με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και ξενοδοχειακοί όμιλοι από τα Χανιά και το Τολό.
tornosnews.gr

Συνολικες προβολες σελιδας