Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Το μυστικό της άμμου θα λύσουν φέτος οι θησαυροκυνηγοί (Video)

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού για… μεγάλα παιδιά στη Σητεία. Η φετινή είναι η ένατη διοργάνωση και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η διοργανώτρια ομάδα, οι «Αγκιναροκουκορακάκηδες» έχουν φροντίσει  το τελευταίο χρονικό διάστημα με την φαντασία τους να προκαλέσουν τους επίδοξους θησαυροκυνηγούς και όχι μόνο…

Το παιχνίδι βασίζεται σε μία σειρά που δημιούργησε η διοργανώτρια ομάδα. Η agkinarokoukorakakides productions ξεκίνησε εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα να παρουσιάζει την μυθική -πράγματι μοναδική…-mini σειρά «Το μυστικό της άμμου».
«Φέτος», δήλωσαν ο Αρχηγός της ομάδας κ. Μανώλης Ρουσομουστακάκης και ο Υπαρχηγός και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Μάκης Μαρκάκης, «υπήρξε η ιδέα να δοθεί ο μύθος του παιχνιδιού όχι σε έντυπη μορφή, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Δημιουργήσαμε μία σειρά βασισμένη στο μύθο που επίσης δημιουργήσαμε, ο οποίος έγινε σενάριο και το σενάριο, σειρά.
Στην ξεχωριστή -από κάθε άποψη- αυτή σειρά πρωταγωνιστούν πέντε -άσχετοι μεταξύ τους- άνθρωποι, που ένα καλοκαίρι έρχονται για διακοπές στη Σητεία.


 ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας