Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Σητεία

Με την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση την Κυριακή το μεσημέρι κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Σητεία. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 4.00 το μεσημέρι και οι καρναβαλιστές θα ξεκινήσουν από το Αρχαιολογικό μουσείο.

Αfter parade street party. Αμέσως μετά τη λήξη της καρναβαλικής παρέλασης, ξεκινάει ένα ξέφρενο υπαίθριο πάρτι στην οδό Ελ. Βενιζέλου με κοινή μουσική σε όλα τα μαγαζιά και εναλλασσόμενους DJs , Θεόδουλος – Γιάννης Μαρκάκης – Makis Arakliotis -DIN DAM.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα». Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Μασκαρευτείτε και ελάτε να διασκεδάσετε και να χορέψετε με τους ξυλοπόδαρους, τον Μικι και την Μινι, να κεραστείτε στα μαγαζιά μας αλλά και να γευτείτε παραδοσιακές συνταγές και γλυκά από το Δ.Ι.Ε.Κ. Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Σητείας, μουσική επιμέλεια DJ Θεόδουλος, καλλιτεχνική επιμέλεια παρουσίαση Γιώργος Τσιχλάκης (Η ώρα της Θεονύμφης). Μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις από τα καταστήματα μόνο για εκείνη την βραδιά, από τις 7.00μ.μ. μέχρι και αργά το βράδυ».

Το Σάββατο το απόγευμα στις 6:00 μ.μ. θα ξεκινήσουν «Η (ΟΙ) Μουσική (οι) της φωτιάς… και η επιδρομή του Μπαρμπαρόσα». Τύμπανα, χάλκινα, και πυρσοί που τραγουδούν! Πλήθος μουσικών και χορευτών! Τα καζάνια και το νέκταρ της Ήτιδος (ρακόμελο). Πολλές – πολλές εκπλήξεις και κεράσματα κατά τη διάρκεια του δρώμενου.
Σημείο εκκίνησης Φρούριο Καζάρμα, με κατάληξη στην κεντρική πλατεία της πόλης!
Την εκδήλωση θα κλείσει η μεγάλη συναυλία των ΓΚΑΓΚΑΝ!

Πηγή : Ανατολή
 
 

Συνολικες προβολες σελιδας