Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου

Τον επόμενο μήνα -αφού ολοκληρωθεί η απαιτούμενη γραφειοκρατική διαδικασία- αναμένεται να διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας.

Η σημαντική αυτή προσπάθεια ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά. Τον Νοέμβριο στην ιδρυτική συνέλευση σύστασης του Συλλόγου συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων- επαγγελματικών, πολιτιστικών, αλλά και αρκετοί πολίτες της περιοχής. Παράλληλα σχηματίστηκε μία εννεαμελής προσωρινή διοικούσα επιτροπή, την οποία αποτελούν οι: Κων. Βασιλάκης, Χριστόφορος Καλαμπόκης, Αριστέα Κακουράκη, Νίκος Καραμανωλάκης, Άννα Μανουσάκη, Γιάννης Φουντουλάκης, Στέφανος Φουτάκης, Γιώργος Καλαποδάκης και Νίκος Νικητάκης. Μεταξύ των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής συμπεριλαμβάνονταν και η σύνταξη καταστατικού του Συλλόγου, η υποβολή του προς έγκριση στο Πρωτοδικείο Λασιθίου, η δημιουργία ΑΦΜ, η εγγραφή νέων μελών και η διενέργεια των πρώτων εκλογών, ζητήματα τα οποία προωθήθηκαν και βαίνουν προς ολοκλήρωση.
«Εκκρεμούν», σημείωσε ο κ. Βασιλάκης, «διαδικαστικά θέματα, ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί το λογότυπο του Συλλόγου και βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια εγγραφής μελών μέσω και των Πολιτιστικών Συλλόγων των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και των Μικροβιολογικών Εργαστηρίων και Φαρμακείων της Σητείας. Αυτό που θέλουμε είναι να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια. Ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός, να μπορέσει το Νοσοκομείο Σητείας να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις και τον ρόλο του. Αυτή είναι η στόχευση. Και πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια για να έχει και αποτέλεσμα».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας