Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Με μηνύματα αγάπης στο συνάνθρωπο η πίτα του Συλλόγου Μικρασιατών

Την πίτα του έκοψε την Κυριακή ο Σύλλογος Μικρασιατών Ποντίων και Αρμενίων Σητείας. Και φέτος -όπως κάθε χρόνο- η εκδήλωση είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Εκτός από την κοπή της πίτας κατά τα μικρασιατικά ήθη κι έθιμα έστειλε και μηνύματα σημαντικά, την αγάπη, το σεβασμό και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Στην εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο «Πολύκεντρο» Σητείας, παρέστησαν το Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου, εκπρόσωποι του κλήρου, της αυτοδιοίκησης, αστυνομικών, λιμενικών, στρατιωτικών αρχών, της εκπαίδευσης, τοπικών συλλόγων και φορέων.
Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Αλεβίζος.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ Κύριλλος ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους και καλή δύναμη στο έργο του Συλλόγου, την σημαντική δράση του οποίου -όπως ανέφερε- παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Στη διάρκεια του κυρίως μέρους της εκδήλωσης, που ονομάστηκε και «Ημέρα Αγάπης», ο Σύλλογος απένειμε επαίνους -μία πράγματι αξιέπαινη δράση- σε διακριθέντες στη βαθμολογία αλλοδαπούς μαθητές των Λυκείων της Σητείας, του Γενικού και του Επαγγελματικού και σε εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας