Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΕΕΕΕΚ) ΣΗΤΕΙΑΣ


Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016 νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΕΕΕΚ Σητείας, παρά τις έκτακτες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κατά καιρούς.


Πρώτα απ΄ όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης.
Το βοηθητικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία μας.
Τους γονείς των μαθητών που μας εμπιστεύθηκαν και μας βοήθησαν όποτε το ζητήσαμε.
Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου και το Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής για την άριστη συνεργασία μας.
Το ΚΤΕΛ Σητείας, Α.Ο Νίκη Σητείας, Κοινωνικό Παντοπωλείο για την προσφορά τροφίμων και αθλητικών ειδών. Τους δωρητές μας που ενίσχυσαν το σχολικό ταμείο.
Το σύλλογο Αμεα για τη στήριξη του σε διάφορες δράσεις μας. Τον κ. Κακαριάδη Λεωνίδα και την Promotion Διαφημιστική για το σχεδιασμό πινακίδων.
Τον κ. Βασιλάκη Γεώργιο του Νικολάου για τη δωρεάν τοποθέτηση τους. Τον κ. Δρετάκη Δημήτρη και Δρετάκη Νίκο για την δωρεάν συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων στο διδακτήριο και στο θερμοκήπιο του σχολείου.
Τα ΜΜΕ της πόλης sitiapress, sitianews, sitiafm95,5 , style 100, τις εφημερίδες «Νέα Επαρχία» , και «Ανατολή» για τις δωρεάν καταχωρήσεις των ανακοινώσεων μας.
Τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σητείας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Χατζηνάκη Ιωάννη , για την χρηματοδότηση του ΕΕΕΕΚ προκειμένου να κατασκευαστεί σκέπαστρο στον αύλιο χώρο του Σχολείου και περίφραξη.
Το Δήμο Σητείας και ιδιαίτερα τους: κ. Δήμαρχο , την κ. Ελένη Πλατανάκη, πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Σητείας , τον κ. Κοζυράκη Νίκο , τον κ. Λεβεντέρη Χαράλαμπο, τη ΔΟΚΑΣ και την Τεχνική Υπηρεσία για την ανταπόκριση τους στα αιτήματα μας.
Τους απλούς ανθρώπους που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους, είτε ενισχύοντας τα παζάρια μας, είτε δωρίζοντας μας αντικείμενα και βιβλία που δε χρησιμοποιούσαν πια.
 Το Λαογραφικό Μουσείο Σητείας , το Λαογραφικό μουσείο «Μανώλης Περράκης Χαρκιάς», τον πολιτιστικό Σύλλογο Μαρωνιάς ο Παντέλης, τον πολιτιστικό Σύλλογο Σταυροχωρίου, το ξενοδοχείο SITIABEACH και το ξενοδοχείο SUNWING για την άριστη υποδοχή και φιλοξενία τους.

Σας κάνουμε γνωστό ότι το σχολείο θα παραμένει ανοικτό από τις 9.00π.μ. έως τις 12.30 κάθε Πέμπτη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας, θα μας βρει στο τηλέφωνο του σχολείου 2843029465 κάθε Πέμπτη ή στο 6979030636 καθημερινά.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με υγεία και δύναμη!

 Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Σητείας
Δρετάκη Ελενη

Συνολικες προβολες σελιδας