Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Δήλωση του Μανώλη Θραψανιώτη για τις εξελίξεις στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

403f49c211aedfd25a7163f192848e13_XL
Μετά από διαβουλεύσεις δυο τουλάχιστον μηνών και συνεχείς συναντήσεις και επαφές με το Υπουργείο Υγείας, τον εκτελούντα χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και την 7η ΥΠΕ,
έχοντας διαβεβαιώσεις σχετικά με τον νέο προγραμματισμό προσλήψεων και λοιπού προσωπικού για το Γ.Ν – Κ.Υ Ιεράπετρας, έστειλα ενημερωτική επιστολή μου για τις θετικές εξελίξεις, στο μονοθεματικό Δημοτικό συμβούλιο της 16 Μαΐου, την οποία προσπάθησε να ανακοινώσει ο συνεργάτης μου Γιώργος Καλλιντέρης, εν μέσω λεκτικών επιθέσεων και όχι μόνο.
Κατά την χθεσινή συνάντηση που είχε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Ελένη Μαυρομάτη με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, της τοπικής κοινωνίας και πολίτες της Ιεράπετρας, επιβεβαιώθηκαν απλώς οι εξελίξεις, που είχα προαναγγείλει, για την ολοκλήρωση της τροποποίησης του Οργανισμού του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και τις προσλήψεις, επειδή ακριβώς ήταν οι προτάσεις της 7ης ΥΠΕ και του υπουργείου, για την κάλυψη αναγκών του Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας καθώς και η δέσμευση για την ταχύτερη υλοποίησή τους.
Η εμπιστοσύνη είναι σίγουρο ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν αλλά κατακτάται όχι μόνο από την καλή πρόθεση και την ειλικρίνεια αλλά και από τα λόγια που γίνονται έργα.
Μανόλης Θραψανιώτης
Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας