Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Εσωτερικό τουρνουά τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας προκηρύσσει το ετήσιο Εσωτερικό Πρωτάθλημα μελών και μαθητών 2016. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις κατηγορίες: Διπλά Ανδρών, Διπλά Γυναικών, Μικτό Διπλό, Απλό Ανδρών, Απλό Γυναικών, Under 14 ετών,
στα τέσσερα γήπεδα 1, 2, 3 και 4 από την Κυριακή 26 Ιουνίου έως την Κυριακή 10 Ιουλίου και από τις 17.00μ.μ μέχρι περατώσεως του προγράμματος (και με το φως των προβολέων). Επιτρέπονται να γίνουν και πρωινοί αγώνες κατόπιν συνεννοήσεως των αγωνιζομένων με την Γραμματεία. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα οι αγώνες θα αρχίζουν από τις 10.00 π.μ..
Ο επιδιαιτητής και ο υπεύθυνος αγώνων έχουν το δικαίωμα αλλαγής των κανονισμών διεξαγωγής αλλά και της ημερομηνίας λήξης του Πρωταθλήματος σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των γηπέδων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και μαθητές τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα. Στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών παίζουν όσοι είναι από 14 ετών και πάνω (Β Γυμνασίου). Μπορεί όποιος το επιθυμεί να συμμετέχει συνολικά σε τρεις κατηγορίες. Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 10 € για μία κατηγορία – συν 5 € για πάνω από μία κατηγορία (2 ή 3). Για την κατηγορία Under-14 ετών η συμμετοχή ορίζεται στα 5 ευρώ.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 18:00.
Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή σε περισσότερες από μία κατηγορίες πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής για κάθε κατηγορία ξεχωριστά. Στις περιπτώσεις των διπλών η δήλωση γίνεται από τον ένα από τους δύο παίκτες δηλώνοντας στη φόρμα και τα στοιχεία του συμπαίκτη/ιας του/της. Επίσης μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6979 228920 Μαλλιαρουδάκης Λέανδρος, 6979 728974 Αρετάκης Φάνης, 6973 357549 Σφενδουράκης Αργύρης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα δύο νικηφόρα set. Το τρίτο set θα είναι tie-break των 10 πόντων με δύο πόντους διαφορά, εκτός από τους τελικούς όλων των κατηγοριών οι οποίοι θα διεξαχθούν στα 3 σετ εκτός της κατηγορίας under-14 της οποίας οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 1 σετ.
Τέλος και στις 3 κατηγορίες των διπλών Ανδρών και Γυναικών και Μικτά, θα εφαρμοστεί ο κανονισμός NO AD DECIDING (POINT) που σημαίνει ότι στο 40-40 ο δεχόμενος το service έχει δικαίωμα επιλογής του παίκτη που θα δεχθεί και το GAME κρίνεται σε ένα πόντο. Ειδικά για τα μικτά ο άνδρας θα σερβίρει στον άνδρα και η γυναίκα στη γυναίκα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στα δυο(2) σετ με tie-break των 10 πόντων στο 1-1.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους παραπάνω κανονισμούς ο αγώνας θα ακυρώνεται.
Κατά την δήλωση συμμετοχής παρακαλούνται τα μέλη να δηλώνουν τυχόν κωλύματα. Θα γίνει προσπάθεια να ληφθούν υπόψη, αλλά σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα αγώνων, που θα ανακοινώνεται εγκαίρως, θα τηρηθεί με συνέπεια. Αυτό είναι αναγκαίο για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας