Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αναγκαίες οι παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο των Εργατικών Κατοικιών Σητείας

Τον οικισμό ΙΙΙ των Εργατικών Κατοικιών επισκέφθηκαν χθες η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας κ. Ελένη Πλατανάκη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Κοζυράκης.
Σκοπός της επισκέψεώς τους να συζητήσουν με κατοίκους του οικισμού για τα προβλήματά τους και να δρομολογηθούν ενέργειες με στόχο την αντιμετώπιση τους στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου.
Στη διάρκεια των επαφών κατεγράφη η διάθεση όλων να συνεργαστούν ώστε από κοινού να καταβληθούν προσπάθειες για την επίλυση προβλημάτων και για να αποκτήσει ο οικισμός και η γύρω περιοχή, που βρίσκεται πολύ κοντά στο φρούριο της Καζάρμας, μία καλύτερη εικόνα, αισθητική και πρακτική προς όφελος των κατοίκων του οικισμού, των υπόλοιπων πολιτών, αλλά και των επισκεπτών.
Ζητήματα που ετέθησαν και στην χθεσινή συνάντηση αφορούσαν την αναγκαιότητα παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του οικισμού, βαψίματα στα κάγκελα, κλαδέματα δέντρων στους κοινόχρηστους χώρους και δενδροφύτευση περιμετρικά. Επίσης μία παρέμβαση σε εσωτερικό δρομάκι του οικισμού ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση οχήματος -ασθενοφόρο, πυροσβεστικό- σε κατάσταση ανάγκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας