Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πανλασιθιώτικο αγροτικό μπλόκο στην Παχειά Άμμο την Τετάρτη

DSC_0100_1280xΚάλεσμα σε όλο το Λασίθι απευθύνει ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, για ένα μπλόκο στον κόμβο της Παχειά Άμμου
στην Ιεράπετρα. Αυτή ήταν μια απόφαση που πάρθηκε χθες στο Παγκρήτιο Συντονιστικό που συνεδρίασε χθες στο Ηράκλειο. Το μπλόκο θα γίνει την Τετάρτη στις 27 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί.
«Να κλείσουμε το δρόμο τελείως δεν υπάρχει περίπτωση», τόνισε ο κ. Μαλλιωτάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι. «Δεν θα κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν. Θα γίνεται ένα συμβολικό κλείσιμο, ενώ ανάλογα την συμμετοχή θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. Μπορεί να μείνουμε εκεί 2-3 μέρες» τόνισε ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου.
Όπως είπε ο κ. Μαλλιωτάκης, στόχος είναι να προετοιμαστεί το κλίμα για τη μεγάλο παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου.
Η απόφαση αυτή προστίθεται στο επ’ αόριστον κλείσιμο του ΟΓΑ Ηρακλείου που επίσης αποφασίστηκε χθες στο Ηράκλειο και στην απόφαση που πάρθηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου, με τα τρακτέρ να βγάινουν στους δρόμους από σήμερα.  Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας