Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αποκριάτικων εκδηλώσεων στη Σητεία

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας σε συνεργασία με τον ΔΟΚΑΣ, το Δήμο και πολλούς συλλόγους, φορείς, σχολεία, τις ομάδες του παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού,
καθώς και άλλες ομάδες έχει ήδη σχηματοποιηθεί το πλάνο των φετινών εκδηλώσεων στη βάση της συνεργασίας και της συλλογικής συμμετοχής.
Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας θα ακολουθήσει εκ νέου συνάντηση, στην οποία η κ. Πλατανάκη καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην φετινή διοργάνωση καταθέτοντας τις ιδέες τους ώστε τελικά να προκύψει το συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Πάντως, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί με το μεγάλο πάρτι των ομάδων του Κρυμμένου Θησαυρού στις 27 Φεβρουαρίου.
Ιδιαίτερη επίσης έμφαση θα δοθεί στο τριήμερο της Μεγάλης Αποκριάς. Στη διάρκειά του προγραμματίζονται εκδηλώσεις από την Παρασκευή 11 μέχρι και την Κυριακή 13 Μαρτίου.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας