Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Σητείας για το 2016

Ενέκρινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης τον προϋπολογισμό του Δήμου Σητείας για το 2016.

«Κατόπιν της έγκρισής του», ανέφερε ο αρμόδιος για τα οικονομικά Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Τερζής, «θα προχωρήσουν οι υπηρεσίες στην επανεκτίμηση των δεδομένων σε σχέση με το κλείσιμο του οικονομικού έτους του 2015. Ο προϋπολογισμός του 2016 ανέρχεται σε ύψους 18.663.964,58 €.
«Η πρώτη αναμόρφωση -όπως και οι επόμενες- θα αποσταλεί και πάλι για έγκριση, όμως η εκτέλεση του προϋπολογισμού είναι δυνατή από τη λήψη της απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να εκτελέσουμε και το 2016 τον προϋπολογισμό κάτι που έγινε και την προηγούμενη χρονιά.
Λειτουργούμε πάντα με τη λογική της χρηστής διαχείρισης, προσπαθώντας να δημιουργούμε όσο γίνεται μικρότερες υποχρεώσεις και να αποκομίζουν οι πολίτες όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου. Στόχος μας είναι να κρατάμε τα τέλη χαμηλά, να διαχειριζόμαστε τα χρήματα που μας εμπιστεύεται ο Σητειακός λαός όσο το δυνατόν καλύτερα και να ξεφύγουμε από λογικές σπατάλης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας