Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δημιουργικές συναντήσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαρωνιάς

Δημιουργικές συναντήσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαρωνιάς
Με σκοπό την ανάδειξη, την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και την σύσφιξη των σχέσεων των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας και γενικότερα της περιοχής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαρωνιάς «Ο Παντέλης» πραγματοποιεί κάθε Σάββατο τις «Δημιουργικές Συναντήσεις» που είναι ενταγμένες στα «Δερμιτζογιάννεια».
Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα δράση που ξεκίνησε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα στον χώρο του παλαιού σχολείου.
«Οι συναντήσεις», εξήγησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Συμεών Λιναρδάκης, «εντάσσονται στη λογική ότι η δράση ενός Συλλόγου και ο πολιτισμός γενικότερα δεν πρέπει να αφορούν μόνο την περίοδο του καλοκαιριού, όταν είθισται να πραγματοποιούνται οι τοπικές γιορτές ή κάποιες άλλες εκδηλώσεις, που είναι επίσης σημαντικές. Όμως ένας Σύλλογος πρέπει να είναι ενεργός καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αναπτύσσοντας διάφορες εκδηλώσεις».
«Σε αυτήν την κατεύθυνση οργανώνονται τα δημιουργικά Σάββατα», πρόσθεσε η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Εύα Κολυδάκη. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα αποτελεί δική της ιδέα και του μέλους του Συλλόγου κ. Ειρήνης Παπαδάκη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας