Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Να παραμείνει τριθέσιο το σχολείο της Σκοπής

Να παραμείνει τριθέσιο το σχολείο της Σκοπής
Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σκοπής εξακολουθούν να απέχουν από τα μαθήματα αντιδρώντας στην απόφαση για μετατροπή του από τριθέσιο σε διθέσιο. Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μετέβησαν χθες στο Δήμο Σητείας προκειμένου να ενημερώσουν και να ζητήσουν στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την αντιμετώπιση του ζητήματος.
Τα μέλη του Συλλόγου δέχτηκε στο Δήμο ο Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Λεβεντέρης. Τόσο στην διάρκεια της συζήτησης όσο και μετά την ολοκλήρωσή της η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Δρακάκη υπογράμμισε ότι «τα νέα αυτά δεδομένα οδηγούν στην υποβάθμιση του σχολείου και δημιουργούν προβλήματα στην μαθησιακή διαδικασία. Δεν δεχόμαστε αυτήν την αρνητική εξέλιξη, την υποβάθμιση του σχολείου μας. Τα παιδιά δεν θα πάνε στο σχολείο, ώσπου να διευθετηθεί το θέμα».
Ο κ. Λεβεντέρης δήλωσε ότι «Άποψή μας είναι ότι, αν συντρέχουν κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι -πιστεύουμε ότι στο σχολείο της Σκοπής συντρέχουν - θα μπορούσε να γίνει μία παράκληση ώστε το σχολείο να παραμείνει τριθέσιο. Εμείς κινούμαστε στην κατεύθυνση της πίεσης».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας