Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Αγανάκτηση για την επίθεση εναντίον των αγροτών

Αγανάκτηση για την επίθεση εναντίον των αγροτώνΓια ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας κ. Γιώργος Τσιφετάκης.

Παράλληλα δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για την αντιμετώπιση που έτυχαν οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο και την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχτηκαν, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Αλλά και την θλίψη του για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν ακολούθως. «Όταν θελήσαμε να καταθέσουμε το ψήφισμα, μας χτύπησαν χωρίς καμία προειδοποίηση τα ΜΑΤ. Δεν υπήρχε λόγος για να γίνουν όσα συνέβησαν. Έγιναν συλλήψεις, υπήρξε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με την ρίψη χημικών, που μεταξύ άλλων είχε ως αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν κάποιοι άνθρωποι, να τραυματιστούν ελαφρά συνάδελφοι και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.
Μετά από όλα όσα έγιναν μας ζητήθηκε να πάμε στο Υπουργείο από τον ίδιο τον Υπουργό. Αρνηθήκαμε. Δεν γίνεται τη μία να μας χτυπάνε και την άλλη να μας καλούν. Αν είχαν αυτή την πρόθεση, έπρεπε να αφήσουν την Επιτροπή να περάσει και να παραδώσει το ψήφισμα χωρίς να γίνουν όλα αυτά».
Οι συμμετέχοντες αναχώρησαν στη συνέχεια για τον τόπο τους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας