Οι Παλαίμαχοι Εργοτέλη αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:
"Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ Παλαιμάχων Εργοτέλη ΄΄Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄  ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Παλαιμάχων Σητείας βρέθηκαν την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 στη Σητεία συμμετέχοντας στο φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση της οικογένειας ενός μικρού παιδιού. με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Είναι γνωστή άλλωστε η  πλούσια φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου μας και δεν θα μπορούσαμε παρά να τιμήσουμε την προσπάθεια αυτή με την παρουσία μας.
Για την ιστορία οι παλαίμαχοι Σητείας επικράτησαν της ομάδας των Παλαιμάχων Εργοτέλη 3-2
Τον αγώνα διατήτευσαν οι Μακρυδάκης, Σολιδάκης και Αυγουστινάκης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΗΤΕΙΑΣ: Καμπανάκης (30' Ανδριανάκης, 55' Μαράκης), Κριτσωτάκης (41' Δράκος), Παθιάκης (41' Μπακλαγής), Βουτυράκης (60' Ψαράκης) Παξιμαδάκης (41' Τσαντάκης), Λαντζανάκης (41' Καρζής), Πασχαλάκης (69' Καμπανάκης), Πασσάς (12' Πλακαντωνάκης), Δερμιτζάκης (60' Λουμπουνάκης), Σκαρμαλιωράκης, Αισωπάκης (41' Ροζάκης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Καλαϊτζάκης (41' Φουρναράκης), Φρονιμάκης (41' Μαυράκης), Κρανιωτάκης (41' Στραταντωνάκης), Βελιβασάκης, καβουσανός, Μαυρής, Καπουράνης, Κουτσάκης, Ντάγκινης, Καλογιαννάκης, Κεφαλογιάννης.
Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ Παλαιμάχων Εργοτέλη΄΄Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄  ευχαριστούν θερμά τους Παλαιμάχους Σητείας για το κάλεσμα αλλά και για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας, με την ευχή να συναντηθούμε  και πάλι  στο μέλλον.
Οφείλουμε ένα  ευχαριστώ στον κ. Παράσχο Τζόρβα  & την εταιρεία Royal ΕΠΕ για  τα δύο μίνι bus που μας παραχώρησε  σε προνομιακές τιμές , προκειμένου να μετακινηθούν οι παλαίμαχοι Εργοτέλη  στη Σητεία".

Πηγή : Creta live