Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Απάντηση στο Δελτίο Τύπου Δήμου Σητείας‏


Με λύπη μου διάβασα το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε εκ μέρους του Δήμου Σητείας, όπου σαφέστατα εκφράζεται υπέρ του ΝΑΙ στο ερχόμενο Δημοψήφισμα, στηριζόμενο από διάφορα χλιαρά επιχειρήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων προϋπήρχαν της σημερινής Κυβέρνησης.

Με ποιο δικαίωμα ο κ.Δήμαρχος εκδίδει Δελτίο Τύπου εκ μέρους του Δήμου, χωρίς να παρθεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου; Ο Δήμος Σητείας δεν είναι ο Δήμαρχος, είναι το σύνολο του σώματος των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που εκπροσωπούν όλο το Δήμου Σητείας.
Τούτες τις μέρες που η χώρα έχει απαξιωθεί από τους «θεσμούς» και που παλεύει να περάσει τις συμπληγάδες και τις παγίδες που της έχουν στήσει οι Εταίροι, αφού είναι καθαρό ότι δεν θέλανε ποτέ να διαπραγματευτούν με την Ελλάδα, παρά μόνο να επιβάλλουν αυτό που εξ αρχής είχαν προαποφασίσει, θα έπρεπε όλοι να είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο. Το στρατόπεδο της Ελλάδας. Κινήσεις σαν αυτή του Δημάρχου, μόνο περεταίρω διχασμό μπορεί να φέρουν.
Καλώ τον Δήμαρχο Σητείας να ανακαλέσει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε καθώς είναι παράτυπο και χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν θέλει να εκφράσει την άποψή του, μπορεί να το κάνει, αλλά σαν Πατεράκης Θοδωρής Δήμαρχος Σητείας.
Λυπάμαι που για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος απαξίωσε τους αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου και ανέλαβε να προπαγανδίσει το ΝΑΙ επηρεάζοντας την κοινή γνώμη λίγες μέρες πριν από το Δημοψήφισμα της Κυριακής.


Κατερίνα Σκαρβελάκη
Δημοτική Σύμβουλος
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Συνολικες προβολες σελιδας