"Ονειροπολείτε ξανα για την Κρήτη;" με αυτό τον τίτλο και με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσία στο μεγαλύτερο εμπορικό του Λονδίνου Westfields Shopping Center η Περιφέρεια Κρήτης φιλοδοξεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μελλοντικών επισκεπτών του νησιού !
Στο χώρο που εγκαταστάθηκε το περίπτερο για την Κρήτη αυτό το Σαββατοκύριακο οι μελλοντικοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στο νησί και να απολαύσουν ένα δείγμα από όλα εκείνα που προσφέρει η επιλογή του προορισμού Κρήτη.
Το περίπτερο διέθετε έναν προσομοιωτή ιστιοπλοϊας όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις κρυφές ομορφιές των παραλιών του νησιού. Στο πλαίσιο της προώθηση της κρητικής γαστρονομίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από κρητική κουζίνα ενώ κάποιοι απόλαυσαν ακόμα και ... μασαζ χεριών ενώ στο φόντο προβάλλονταν βίντεο για το νησί ...
Το ενδιαφερον του κόσμου ήταν μεγάλο καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που επισκέφτηκαν το περίπτερο και έστω και νοερά βρέθηκαν για λίγο στην Κρήτη ...
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την παρουσία της Κρήτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας για τον τουρισμό Μιχάλης Βαμιεδάκης που επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι να είναι παρούσα η Κρήτη σε τέτοια γεγονότα και σε κορυφαίες εκθέσεις στον κόσμο.

Πηγή : Creta live