Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ετοιμάζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Σητεία

Ετοιμάζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Σητεία
Αρκετά νωρίς -σε σχέση και με άλλες χρονιές- ξεκίνησε φέτος η προετοιμασία για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Σητείας. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συναντήσεις με ευρεία συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, σωματείων, αλλά και μεμονωμένων ατόμων που με πολύ κέφι και διάθεση συμμετέχουν εθελοντικά και στηρίζουν τη φετινή διοργάνωση.
Διαφορετική είναι ούτως ή άλλως φέτος η φιλοσοφία της διοργάνωσης των αποκριάτικων εκδηλώσεων, όπως επισημαίνει η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας κ. Ελένη Πλατανάκη. Πρωτίστως έμφαση δίνεται στην εθελοντική συμμετοχή πολιτών, φορέων, συλλόγων.
Φέτος γίνεται μία νέα προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί η όλη διοργάνωση και η περιοχή μας να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών από την υπόλοιπη Κρήτη, αλλά και εκτός νησιού. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας συμμετέχουν εθελοντές φορέων, πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, σωματείων, τοπικών κοινοτήτων και μεμονωμένοι πολίτες, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας, ο Σύλλογος Καταλυμάτων, Ξενοδόχων και άλλοι. Ο ρόλος όλων είναι πολύ σημαντικός και η συμμετοχή τους απαραίτητη. Είμαστε συνδιοργανωτές», σημείωσε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας