Μεταξύ άλλων η Επιτροπή υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Σητείας κ. Χαράλαμπου Λεβεντέρη συζήτησε και έκανε αποδεκτό αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου Τουρλωτής για διαγράμμιση σημείου προκειμένου να εξυπηρετηθεί η στάθμευση του οχήματος στο πρακτορείο των ΕΛΤΑ του χωριού.
Ακολούθως συζήτησε αίτημα καταστήματος επί της Ανθέων για σταθμό μεταφόρτωσης ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί η εκφόρτωση προϊόντων, πρωινές έως μεσημβρινές ώρες.
Επειδή όμως αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας της διαβούλευσης της κυκλοφοριακής μελέτης του νέου σχεδίου πόλης οπότε ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στην κυκλοφορία της συγκεκριμένης οδού, δεν ελήφθη απόφαση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η επιτροπή είναι θετική ως προς το αίτημα κι εφόσον δεν προκύψουν αλλαγές θα εγκριθεί.
Η Επιτροπή συζήτησε κι απέρριψε αίτημα κατοίκου της Μαρωνιάς για να τοποθετηθούν κολονάκια στην πλατεία με το αιτιολογικό ότι οι δρόμοι είναι πολύ στενοί κι εάν τοποθετηθούν κολονάκια δεν θα μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματα των κατοίκων του χωριού.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
Πηγή : Ανατολή