Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Ο Ιάκωβος και ο Αφέντης του» στη… χειμωνιάτικη εκδοχή του


«Ο Ιάκωβος και ο Αφέντης του» στη… χειμωνιάτικη εκδοχή του Μετά τις επιτυχημένες καλοκαιρινές παραστάσεις του το Θέατρο της Σητείας παρουσίασε την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»
του «Πολύκεντρου» Σητείας το έργο «Ο Ιάκωβος και ο Αφέντης του» του Μίλαν Κούντερα σε σκηνοθεσία Μιχ. Γιαννακάκη.
Παρά το ότι πολλοί ήταν εκείνοι που απόλαυσαν το έργο το καλοκαίρι στην πλατεία Βογιατζόπαπα και παρά το ότι παρουσιάστηκε εκ νέου στην καρδιά της ελαιοκομικής περιόδου, αρκετός ήταν ο κόσμος που το παρακολούθησε και στη χειμερινή του εκδοχή του, επί της σκηνής του «Πολύκεντρου».
Και αυτήν τη φορά οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Όπως τόνισε και ο Ιάκωβος - κατά κόσμον Γιώργος Βιτσεντζάκης, «όλοι οι συμμετέχοντες στην προσπάθεια αυτή -όπως και σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια του Θεάτρου της Σητείας- είναι άνθρωποι που αγαπάνε την τέχνη του θεάτρου και αφιερώνουν πολύ από τον ελεύθερο και προσωπικό τους χρόνο, αμισθί για να δημιουργήσουν μία ωραία παράσταση, την οποία απολαμβάνει το κοινό αλλά και οι ίδιοι.
"Ο Ιάκωβος και ο Αφέντης" του αποτελεί την εικοστή παράσταση του Θεάτρου της Σητείας στα 23 χρόνια της ζωής του. Για να βγει σε πέρας η κάθε παράσταση απαιτεί απίστευτη προσπάθεια από όλους μας. Πολλή δουλειά, αμισθί, και χρόνο προσωπικό, πάντα ποιοτικό και απολαυστικό. Στο τέλος το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και για αυτό είμαστε πρόθυμοι να επαναλάβουμε την προσπάθεια».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας