Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Στον αέρα η τουριστική σεζόν 2015 - Έκκληση από τους επιχειρηματίες στην Κρήτη

Την ώρα που η τουριστική περίοδος για το 2015 έρχόταν με τους καλύτερους οιωνούς και για την Κρήτη, οι πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, φαίνεται πως διαταράσσουν το καλό κλίμα.

Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες του Τουρισμού στην Κρήτη, που ανησυχούν για τη νέα τουριστική σεζόν, βλέποντας ήδη τις πρώτες συνέπειες να είναι ορατές, καθώς αυτή η αστάθεια επηρεάζει ξεκάθαρα τις προκρατήσεις και την επιλογή για τον τουριστικό προορισμό των ξένων ενόψει του καλοκαιριού του 2015
Σημειώνεται ότι δραματική έκκληση τουριστικών παραγόντων προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας να διαχειριστεί με ομαλό τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις απηύθυνε πριν από λίγο ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Ο κ. Ανδρεάδης μίλησε για ενδείξεις αναστροφής κρατήσεων, ακυρώσεις συνεδρίων και μετάθεση έναρξης δρομολογίων από αεροπορικές εταιρείες.
Αναφερόμενος στις μέχρι στιγμής επιπτώσεις στον τουρισμό από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, δήλωσε πως το τελευταίο 10ήμερο καταγράφονται ήδη ενδείξεις αναστροφής της ροής κρατήσεων και ακύρωσης προγραμματισμένων συνεδρίων.

Πηγή : Creta Plus

Συνολικες προβολες σελιδας