Την Παρασκευή, 21/11/2014,  ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης μαζί με μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σητείας  επισκέφθηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα της ΖΑΚΡΟΥ
του Δήμου Σητείας και είχε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής.
Στη συνάντηση αυτή παρουσιάσθηκε και αναλύθηκε το Οικονομικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και συζητήθηκαν τα τοπικά προβλήματα της περιοχής.
Ο Κωστής Δερμιτζάκης αναφέρθηκε στην άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας με φορολογική δικαιοσύνη, το εθνικό σχέδιο για την ανάκτηση της εργασίας ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον 4ο πυλώνα που είναι ο δημοκρατικός μετασχηματισμός του πολιτικού συστήματος που έχει πληγεί βάναυσα από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Είπε πως πρόκειται για μέτρα άμεσα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου για κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρεπή διαβίωση όλων των πολιτών. Κατέληξε δίνοντας έμφαση στο ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα δουλέψει σκληρά για Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη και Ισότητα, Δημοκρατία, Κράτος Δικαίου, Διαφάνεια και Αξιοκρατία και Ανάπτυξη.
Στις επόμενες εβδομάδες ο βουλευτής θα συνεχίσει τις επαφές του με τους πολίτες της Σητείας και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και σε άλλα Δημοτικά  Διαμερίσματα της Σητείας και του νομού Λασιθίου γενικότερα.

Πηγή : Creta live