Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Νέα αστυνομικά οχήματα έρχονται στην Κρήτη

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRy_H1rK6Jxrj29g5cdR4skFZDt2SWyvd5C64CNmlOoUlu1rKuGΔιαβεβαιώσεις Κικίλια σε Δαμαβολίτη

Με αστυνομικά οχήματα θα ενισχυθεί η Κρήτη όπως τουλάχιστον διαβεβαίωσε
ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Δαμαβολίτη στη διάρκεια συνάντησης που είχαν.

Σύμφωνα με τον κ. Δαμαβολίτη, 
”ως προς το ζήτημα των μεταφορικών μέσων και πιο συγκεκριμένα για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων που είναι αναγκαία για την λειτουργία των υπηρεσιών, ο κ. Δαμαβολίτης έλαβε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τη διαβεβαίωση, ότι μέρος από τα 3.000 ετοιμοπαράδοτα αμάξια, που θα καλυφθούν από κοινοτικές επιδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ, αλλά και από δωρεές εταιρειών, θα ικανοποιήσουν άμεσα τα αιτήματα ενίσχυσης των κατά τόπους τμημάτων.


Όσον αφορά την κάλυψη των αναγκών των ομάδων με νέα γιλέκα αντιθραυσματικής προστασίας, ο κ.Υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, επιβεβαιώνοντας και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Τσακνάκη, πως βρίσκονται σε αναμονή βοήθειας, πάλι με τη μορφή δωρεών, υπερτονίζοντας τη σημαντικότητα των κινήσεων αλληλεγγύης που βοηθούν την ΕΛ.ΑΣ να λειτουργεί, παρά τις μειώσεις δαπανών και εξόδων που γίνονται αναγκαστικά λόγω των οικονομικών συνθηκών.


Τέλος για το θέμα της Λέσχης σίτισης των αστυνομικών και Σωμάτων Ασφαλείας ο κ. Δαμαβολίτης έλαβε την πληροφόρηση πως το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης θα δώσουν εν τέλει τη λύση, καθότι η μελέτη για την κατασκευή της έχει εκπονηθεί και αναμένεται η έγκριση της νομικής της υπόστασης προκειμένου να φτάσουμε στη φάση της ολοκλήρωσης του έργου”.

Πηγή : Πατρίς

Συνολικες προβολες σελιδας