Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η στρατηγική του Δήμου Σητείας

Η στρατηγική του Δήμου Σητείας Την πρώτη της συνεδρίαση με την νέα της σύνθεση πραγματοποίησε η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Σητείας. Όπως διαφάνηκε τόσο από τον χρόνο που διήρκησε η συνεδρίαση
– η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα – όσο και από τις τοποθετήσεις των μελών της Επιτροπής, το ενδιαφέρον όλων είναι πολύ μεγάλο προκειμένου να αναπτυχθεί τουριστικά περαιτέρω η περιοχή του Δήμου Σητείας.
Η Επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία του Δημάρχου Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη. Τα μέλη της Επιτροπής τα οποία και συμμετείχαν στην συνεδρίαση, είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Αντωνιδάκης, Νίκος Λαντζανάκης, Στέλλα Αϊλαμάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας Γιάννης Κακουράκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών κι Εμπόρων Νομού Λασιθίου Μανόλης Κριθαράκης, ο Τουριστικός Πράκτορας Νίκος Ορφανουδάκης. Στην συνεδρίαση παρέστησαν επίσης η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Σκαρβελάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας Θοδωρής Πετρουλάκης και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας Γιάννης Αικατερινίδης.

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας