Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Στ.Αρναουτάκης: Επιμένουμε για γρήγορες παρεμβάσεις σε ΒΟΑΚ και αεροδρόμιο (Ηχητικό)

Συντήρηση , Ασφαλτικά, διαγραμμίσεις, φωτισμός, σήμανση, στις πρώτες προτεραιότητες της περιφέρειας στον Βόρειο οδικό άξονα , σύμφωνα με τον Σταύρο Αρναουτάκη
στο Ράδιο 9,84 και στην Α.Δουλγεράκη, και στην προσπάθεια αναβάθμισης ενός οδικού δικτύου που στοιχίζει σε δεκάδες ανθρώπινες ζωές κάθε χρόνο.
''Οι παρεμβάσεις θα γίνουν πρωτίστως στα πιο επικίνδυνα σημεία με γνώμονα τις μελέτες των μηχανικών'' πρόσθεσε σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ.
Η προσπάθεια λέει ο Σταύρος Αρναουτάκης θα συνεχιστεί στα ίδια πλαίσια και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ αναμένεται άμεσα το υπουργείο να ανακοινώσει και το ποσό που διαθέτει προς το σκοπό αυτό και το οποίο θα προστεθεί στο ήδη υπάρχων που έχει εξασφαλίσει η περιφέρεια.
Στις κατηγορίες για τη στάση της πολιτείας και τις αδικίες της σε βάρος της Κρήτης, αναφέρει: ''Πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν''.
Αναφορικά με τις παρεμβάσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ο περιφερειάρχης είπε ότι άγνωστο παραμένει προς το παρόν πότε θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργίας του στον εσωτερικό αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο καθώς το τρίπτυχο, εξασφάλιση πόρων - ολοκλήρωση μελετών - διαγωνισμός, χρονικά δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ευκολία.


Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας