Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ από 1η Νοεμβρίου


Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από το Σάββατο , 1η Νοεμβρίου 2014
και θα ισχύσει έως και την 30η Απριλίου 2015. Έτσι οι πελάτες που κάνουν χρήση του νυχτερινού τιμολογίου θα έχουν μειωμένη χρέωση και για ένα δίωρο το μεσημέρι.

Αναλυτικά , το ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ είναι :

- Για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών (περιλαμβάνονται τα Επτάνησα , οι Σποράδες , η 'Ανδρος , η Τήνος , η Κέα , τα νησιά του Αργοσαρωνικού , η Θάσος και η Σαμοθράκη) η μειωμένη χρέωση ισχύει από τις 3 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα και από τις 2 τα ξημερώματα ως τις 8 το πρωί.

- Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών το ωράριο είναι 15:30 - 17:30 και 02:00 - 08:00.

Περισσότερες πληροφορίες για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ στα κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ ή στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ , ( http://www.dei.com.gr ) , και του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Newsroom ΔΟΛ

Συνολικες προβολες σελιδας