Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Με βάση τις προτεραιότητες που υπάρχουν η σύνταξη του τεχνικού προγράμματος της ΔΕΥΑ Σητείας

Με βάση τις προτεραιότητες που υπάρχουν η σύνταξη του τεχνικού προγράμματος της ΔΕΥΑ Σητείας
Έναν περίπου μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Χατζηνάκης
αναφέρθηκε στα τρέχοντα θέματα, στη λειτουργία της, στο προσωπικό, στον κανονισμό ύδρευσης, στα έργα που υλοποιεί και στις οφειλές δημοτών προς την επιχείρηση.
«Παρά τα όποια ζητήματα που γενικά τίθενται, η ΔΕΥΑΣ λειτουργούσε και λειτουργεί ομαλά. Αυτήν την περίοδο στο προσκήνιο είναι το θέμα της σύνταξης του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού, όπου μείζον ζήτημα είναι το οικονομικό. Σχεδιάζουμε με βάση τις προτεραιότητες που υπάρχουν. Για το λόγο αυτό απέστειλα χθες προς όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων σχετική επιστολή προκειμένου να μας καταθέσουν τις άμεσες ανάγκες που αντιμετωπίζουν και που μπορεί να αναλάβει η ΔΕΥΑΣ. Ακολούθως θα κάνουμε κατά προτεραιότητα τον προγραμματισμό μας. Να αναφέρω ένα παράδειγμα, που αφορά το πρόβλημα που παρουσιάζεται κάθε φορά με τα νερά της βροχής στην αρχή της Βαρθολομαίου. Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα το συγκεκριμένο πρόβλημα, διοχετεύοντας τα νερά μέσω αγωγού», πρόσθεσε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας