Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Με θετικό πρόσημο η σαιζόν για το ΚΤΕΛ

Με θετικό πρόσημο  η σαιζόν για το ΚΤΕΛ
Με βάση τις παρούσες συνθήκες οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Λασιθίου Ηρακλείου δηλώνουν ικανοποιημένοι από την τρέχουσα τουριστική περίοδο, που μέρα με την μέρα κατεβάζει αυλαία.

Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο προϊστάμενος του ΚΤΕΛ Γιάννης Πατεράκη, «η αύξηση σε σχέση με πέρυσι είναι περίπου στο 3% χωρίς σε καμία περίπτωση τα κέρδη αυτά να βρίσκονται μέσα στα αναμενόμενα που όλοι περίμεναν από την τρέχουσα θερινή περίοδο. Ακούγαμε από τις αρχές του χρόνου για χιλιάδες των χιλιάδων επισκεπτών, όμως δεν τους είδαμε. Παρ' όλα αυτά σε σύγκριση με πέρυσι- που ήταν επίσης για την εταιρία μας μια καλή χρονιά- και φέτος οδεύουμε προς το τέλος με θετικό πρόσημο. Ελπίζουμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε για τις επόμενες περιόδους ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει καλά η εισροή επισκεπτών στο νησί μας, γεγονός που είναι θετικό για όλους μας». Η απώλεια των Ρώσων
Τα γενικότερα προβλήματα που έπληξαν την παρούσα τουριστική περίοδο και τα «κανόνια» των ρωσικών γραφείων δεν άφησαν ανεπηρέαστα τα έσοδα και τον κύκλο εργασιών των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, καθώς οι επισκέπτες από τη συγκεκριμένη χώρα χρησιμοποιούν ευρέως τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Άλλωστε καθημερινά τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου Α.Ε. εμπιστεύονται αρκετοί για τις ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις τους.
Η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών με τη συνεχή ανανέωση των λεωφορείων, τη δημιουργία σύγχρονου εξοπλισμού, την οργάνωση των υπηρεσιών και την εκπαίδευση του προσωπικού κάνει τον οργανισμό έναν από τους πιο σύγχρονους στην Ελλάδα.
ΘΑΝΟΣ Κ.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας