Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας

Ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας
Με μοναδικό θέμα συζήτησης τη σύνταξη του σχεδίου προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων οικονομικού έτους 2015 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας.

Η απόφαση του Δ.Σ. ήταν ομόφωνη. Το ύψος του προϋπολογισμού για το επόμενο έτος είναι της τάξης των 632.000 ευρώ και περιλαμβάνει έργα και παρεμβάσεις που προγραμματίζονται στο χώρο αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Μεταξύ άλλων προβλέπονται προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, σύμβαση έργου για συντήρηση των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, προμήθεια πλωτής μαρίνας, δενδρυλλίων, αλλά και πληρωμή προσωπικού μετά την ολοκλήρωση του κανονισμού εσωτερικής υπηρεσίας, καθώς προβλέπεται η πρόσληψη μηχανικού και οικονομολόγου. Επίσης η κάλυψη δαπανών εξωτερικών συνεργατών, όπως συμβούλου ασφαλείας και μελετητικών γραφείων προκειμένου να ετοιμαστούν προτάσεις που θα υποβληθούν στο ΕΣΠΑ με σκοπό την αναβάθμιση του λιμανιού της Σητείας, ώστε να αποκτήσει τις προδιαγραφές που θέτουν οι διεθνείς κανονισμοί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η κρουαζιέρα στην περιοχή.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας