Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Το τεχνικό πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Σητείας

Το τεχνικό πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Σητείας
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας υπό την προεδρία του κ. Θοδωρή Πετρουλάκη.

Το τεχνικό πρόγραμμα του ΔΛΤ Σητείας είναι ύψους 150.691.34 ευρώ. Περιλαμβάνει τα έργα: Αποκατάσταση ζημιών κτιρίων λιμένα Σητείας 10.000, Αποχέτευση WC κτιρίων στη χερσαία ζώνη λιμένα Σητείας 20.000, Ηλεκτροφωτισμός ρωμαϊκού τοίχου στο λιμάνι της Σητείας 5.000, Συμπληρωματικά έργα για την ασφάλεια και βελτίωση ελλιμενισμού και χρήσης του λιμένος Σητείας 59.800, Εγκατάσταση μόνιμων αγκυροβολίων στο λιμένα Σητείας 12.500, Συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων λιμένων Σητείας 5.000, Συντήρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων 6.000, Κατασκευή ράμπας ανέλκυση – καθέλκυση σκαφών στο λιμάνι Σητείας 26.200, Μελέτη βελτίωσης παλαιού τμήματος λιμένα Σητείας 11.191,34.
«Τα χρήματα που έχουμε για τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος του ΔΛΤ είναι συγκεκριμένα και απορρέουν κυρίως από τα ενοίκια των καταστημάτων της χερσαίας ζώνης. Ιεραρχούμε λοιπόν τις ανάγκες και σταδιακά εφόσον αυξηθούν τα έσοδα του ΔΛΤ και οργανωθεί καλύτερα με εξωτερικούς συνεργάτες θα υπάρχει η δυνατότητα προτάσεων στο ΕΣΠΑ ώστε να γίνουν παρεμβάσεις που αφορούν το λιμένα Σητείας και που θα συμβάλουν στην προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή», σημείωσε ο κ. Πετρουλάκης με δηλώσεις του.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας